O NAMA

Tvrtka G-M&M d.o.o. osnovana je 1973 godine u Grosuplju kao tvrkta Black&Decker Jugoslavija. Proizvodnja je započela na 3.400 m², sa 34 zaposlena.Neprestanim razvojem brzo smo rasli i danas se proizvodnja odvija na čak 6.400 m². Na hrvatskom tržištu sa prodajom alata poslujemo od 1991 godine. 

Podijeljeni smo na 2 sektora – proizvodni i prodajni sektor. Trenutno zapošljavamo 58 djelatnika na lokaciji u Grosuplju, te svakodnevno, širimo naš tim ljudima koji nam donose nova znanja i sposobnosti. U Hrvatskoj poslujemo sa više od 100 kupaca i imamo dvoje predstavnika

Naša vizija je ostati stabilna tvrtka sa jačanjem proizvodnog sektora i sa širenjem prodajne mreže uz pomoć novih kvalitetnih poslovnih partnera, a cilj nam je nastaviti dosadašnji rast prodaje na području električnih alata, ručnih alata i pribora. Tvrtka G-M&M d.o.o. želi nastaviti održavati prijateljski odnos sa poslovnim partnerima, kao i sa svojim djelatnicima.

Proizvodni sektor posluje sa mnoštvom svjetski priznatih kompanija, kao naprimjer:

Black+Decker
Dewalt
Brunswick
Exact
Bosch
Würth
Rems
Trend
i mnogi drugi


Zajedno sa našim vjernim kupcima mi dizajniramo, unapređujemo i proizvodimo alate, te se u potpunosti brinemo za kvalitetu proizvoda. Trudimo se biti pouzdan partner, što i dokazuje naš stalni rast u proizvodnom sektoru.
Prodajni sektor je ekskluzivni zastupnik za robne marke Black+Decker, Dewalt i Stanley.

Poslujemo u sljedećim državama: Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Crna Gora, Kosovo

Naše glavni cilj je zadovoljan kupac sa pravim alatom u rukama, a naš uspjeh činjenica da nam se zadovoljni kupci svakodnevno vraćaju.

Pretraži proizvode po kategorijiPREUZMITE NAŠE
AKCIJSKE LETKE
OVDJE!